Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A dioxin halálosan mérgező vegyület. Talán még emlékszik rá, hogy pár évvel ez előtt Viktor Juscsenkó elnököt megetették vele és éppen csak túlélte. A két kép közül az első 2002 márciusában, a második 2004 decemberében készült.
A dioxintól elég gyorsan öregszik az ember. Ez a molekula a legveszélyesebb ismert ipari méreg, mivel minden élő szervezetet rongál, méghozzá lassú, alattomos módon.
A mai hírek szerint pedig kapható a hentesnél is. A dioxin támadja az immunrendszert, rákkeltő, génkárosító hatású, mutációkat hoz létre, amely torzszülöttek világrahozatalát eredményezi. További veszélye, hogy a szervezetbe bekerülve, a szervezet a méreg lebontása érdekében olyan enzimtermelő folyamatokat indít be, amely a méreg lebontása mellett az élethez elengedhetetlenül fontos is lebont.
Mi a dioxin, hogy kerül a tányérunkba?
A dioxin mindenhol megtalálható, jelen van a levegőben, a talajban, a vizekben és a tápláléklánc minden tagjában. A disznóban is. A műtrágyázás és a vegyipar térhódításával igen nagymértékben megnőtt a mennyisége.
A Föld dioxinszennyeződése exponenciálisan növekszik a múlt század eleje óta. Történik mindez annak ellenére, hogy erősen mérgező voltát felismerve az államok korlátozzák a használatát.
Hogyan védekezhetünk ellene?
A vegyület azonban rendkívül lassan bomlik, nem könnyű tőle megszabadulni. Felezési ideje a levegőben mintegy 9 nap, de vízben márt több mint 5, talajban több mint 10 év, s az emberi szervezetben is több mint 7 év. Annak a dioxinnak, amit a mai tokányommal megettem, a fele még 7 év múlva a testemben lesz, hacsak ki nem találok valami módszert a megszabadulásra tőle. Sajnos ez alatt a hét év alatt viszont naponta újabb adagokat fogunk kapni a legváratlanabb helyekről.
A védekezés ennek megfelelően csak akkor lesz hatékony, ha minden nap tudatosan eltávolítjuk a szervezetből a tudatlanul bevitt dioxint és más szennyező anyagokat. A méregtelenítés legyen olyan szokásunk, mint a desszert a főétel végén. Gyakorlatilag mindegy, mit evett, a végén egyen meg egy adag Chlorella algát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Halálosan
A mikroalgáról
Az vagy amit megeszel.
Finomított szénhidrát = Mellrák?