Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Alga Vitalitás Klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Alga Vitalitás Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Manapság az élelmiszeripari változásokat leginkább a piaci kereslet határozza meg. Olyan zöldségeket, gyümölcsöket kapunk, amelyeket még zölden szüretelnek, majd azért, hogy a hosszú szállítást jobban elviseljék lefagyasztják őket. Ezt követően gázok segítségével érlelik őket...
Ezek között is rengeteg az olyan génkezelt termék, amelyről mindenki tudja, hogy veszélyezteti a szervezetünket. Hámozás nélkül már szinte el sem tudjuk távolítani azt a viaszréteget, amely oly csillogóvá, kívánatossá teszi őket.
Szervezetünk ezeket nem tudja feldolgozni és ki sem ürülnek, hanem méreganyagként elraktározódnak sejtjeinkben és károsítják azokat. Ilyen mindenki által fogyasztott méreganyagok manapság: ételszínezékek, tartósítószerek, édesítőszerek...
Orvosok állítják, hogy az emberiség egyre súlyosabb betegségeknek van kitéve. Manapság olyan betegségekkel kell szembesülnünk, amelyeket 20 éve még nem is ismertünk vagy olyan mutálódott vírusokkal, amelyekre még nincs is ellenszer!
A méreganyagok felhalmozódása miatt a kevésbé hatékony immunrendszerű emberek ezeknek a bajonak fokozottabban vannak kitéve, könnyebben elkaphatják és súlyosabb következményektől is szenvedhetnek.
Ezek után magától értetődő annak fontossága, hogy immunrendszerünket mindig a legjobb állapotában tudjuk, mert csak így van esélyünk felvenni a harcot!
A táplálkozáskutatók figyelmét felkeltették azok az édesvizi mikro-algák, amelyek több milliárd éve jelen vannak vizeinkben és felépítésüknek köszönhetően képesek felszívni a méreganyagokat, és azokkal együtt természetes módon kiürülnek a szervezetből.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
A mikroalgáról
A megetetett társadalom, avagy miből készül az eperfagyi?
Halálosan
Minden nap mérgeznek minket.